Eten & drinken

A breathtaking ride by the hot air balloon

Een bijzonder sterrenrestaurant op loopafstand, of een relaxed hapje midden in de natuur. In onze omgeving is voor ieder wat wils. We noemen hier een paar van onze favorieten als tip, maar er is natuurlijk nog zo veel meer!

In Doornenburg is Restaurant Rijnzicht een culinaire beleving op directe loopafstand. Creatieve smaakcombinaties op topniveau, sinds 2018 bekroond met een Michelinster: wij zijn fan!
Voor lunch, koffie of een (aangeklede) borrel is de Herberg van Kasteel Doornenburg een leuke plek met een sfeervol terras binnen de historische muren van de voorburcht.

Iets verderop in Tolkamer kun je gezellig koffiedrinken, borrelen of eten op de Rijnkade, een leuke boulevard met uitzicht op het water. Direct naast Tolkamer in Spijk is Villa Copera één van onze favorieten voor een etentje.
Richting Bemmel en Lent is het boerderijterras van Landwinkel De Woerdt een leuke aanrader voor lunch of koffie en bij Stroom in Lent kun je van vroeg tot laat heerlijk zitten, eten en drinken. In Park Lingezegen ligt Droom! De Landerij, ook een leuk plekje voor lunch of taart. Steek je vanuit Doornenburg de Waal over met het fietspontje, dan kun je bij de Millinger Theetuin of iets verderop bij Oortjeshekken in de Ooijpolder ook heerlijk vertoeven.

Midden in het bos heeft Buitenplaats Beekhuizen bij Velp een ontspannen sfeer en lekker eten en drinken. En verder is er nog een keur aan leuke restaurantjes in Huissen, Bemmel, Zevenaar … en in Nijmegen en Arnhem nog veel meer. Genoeg te genieten dus! Geen zin om de deur uit te gaan voor het avondeten? Dan kan Sem, vlakbij onze B&B, je ook verrassen met een mooie kwaliteit verse sushi.