In de buurt

A breathtaking ride by the hot air balloon

Volop natuur, leuke steden, musea, evenementen of concerten in het Gelredome of Goffertpark: vanuit onze B&B ben je er zo.

Op nog geen halfuur rijden ben je midden in het Nationaal Park Veluwezoom met de prachtige uitgestrekte heide op de Posbank. Of, net de andere kant op, in het eindeloze bos bij Beek en Berg en Dal (Rijk van Nijmegen). Wandel je liever door charmante winkelstraten? Nijmegen (de oudste stad van Nederland), Arnhem, en ook het Duitse Emmerich en Kleef zijn vlakbij.
Het Gelredome is slechts 20 minuten verderop, en het Goffertpark in Nijmegen een halfuurtje, dus ook voor een evenement is onze B&B gunstig gelegen. Musea zijn er diverse in de omgeving: in Arnhem en in Nijmegen, en bijvoorbeeld ook het Openluchtmuseum of het Afrikamuseum. In het Oorlogsmuseum Niemandsland in Gendt wordt tastbaar hoe dit stuk van de Betuwe geraakt werd in roerige tijden en het Dijkmagazijn in Bemmel brengt de natuur van deze bijzondere omgeving in beeld.

In Duiven vind je de Klimtuin, Europa’s grootste in- en outdoor speeltuin, in een royale vestiging van Intratuin. Van half oktober tot eind december vind je daar ook de grootste kerstshow van Europa. Ook in Duiven is Loods 5 een leuke plek om rond te lopen voor wat wooninspiratie.

Wil je liever echt ontspannen? Thermen Berendonck, op een goed halfuurtje rijden, heeft zeer uitgebreide sauna en wellness faciliteiten in Oosterse sferen. Heerlijk voor een dag helemaal tot jezelf komen.

Kortom, naast alles wat in en om Doornenburg zelf al te doen is, is er ook op korte afstand voor ieder wat wils.