Nieuws

Kom genieten met 10% najaarskorting

Buiten is het kleurrijk en verfrissend, binnen is het warm en comfortabel. Kom je genieten van onze mooie omgeving? Bij een verblijf in november en december geldt een 10% korting op de prijzen die op deze website staan vermeld. De korting wordt vanzelf verrekend na je reservering.

Kasteel Doornenburg in betoverend licht

Beleef een magische avond op het Internationaal Lichtfestival dat van 9 t/m 17 december plaatsvindt bij Kasteel Doornenburg. Kunstenaars uit heel Europa komen naar Doornenburg, en creëren een route rondom het kasteel van 11 bijzondere lichtkunstwerken. Kaarten voor het Internationaal Lichtfestival zijn verkrijgbaar bij het kasteel. Laat je verwonderen en combineer dit mooie evenement met een heerlijk verblijf in onze B&B. Welkom!

Officiële opening van onze nieuwe B&B

Eindelijk is het zover! Na een jaar van klussen vierden we deze zomer met buren, familie en vrienden de officiële opening van onze nieuwe B&B. En nu is de website klaar, bloom-inn gaat online. Wat kijken we er naar uit om jullie te mogen verwelkomen

Muziek in het kasteel

Kasteel Doornenburg organiseert weer een aantal mooie muziekuitvoeringen komend seizoen. Als eerstvolgende speelt Unheard Music op zondagmiddag 20 november, met piano, klarinet, saxofoon en contrabas. Sferische improvisatiemuziek met invloeden uit verschillende stijlen. Kaarten zijn verkrijgbaar via het kasteel.