Over bloom-inn

A place that you will never forget

Al enkele jaren droomde Manou van een fijne plek om gasten te kunnen ontvangen, met aandacht en plezier. En met onze verhuizing naar de Rijndijk in Doornenburg, in 2021, kregen de plannen om een bed & breakfast te starten concreet vorm. Een vrijstaand bijgebouw is omgetoverd tot een eigentijds comfortabel verblijf met twee sfeervolle studio’s. Op deze plek (midden in het groen) wonen, werken en leven wij; ontvangen we onze gasten; vertelt Frank met plezier over mooie routes om te fietsen en wandelen; en vervaardigt Manou (onder de naam Zusjebakt) bruidstaarten en ander zoet. De komende jaren hopen we dit verder uit te bouwen met een theetuin/terras op mooie zomer-zondagen, een plek voor high tea’s … en wie weet wat nog meer.

Gastvrij | genieten | inclusief | vriendelijk | puur | duurzaam – dat zijn onze waarden.
Iedereen is welkom, met respect voor elkaar en voor de wereld om ons heen. We combineren een hoge kwaliteit met zoveel mogelijk duurzame producten in de inrichting, het ontbijt, enzovoorts. Handdoeken van Yumeko, toiletpapier van The Good Roll, verse eitjes uit ons eigen dorp, biologische yoghurt, lampen van gerecyclede bierfusten, kwaliteitsbedden van Nederlandse makelij. Om maar wat te noemen.

Met een passie voor koken en bakken zal ook de inwendige mens het aan niets ontbreken. Wij verwennen je graag met een heerlijk ontbijt, en in overleg (op basis van beschikbaarheid) zal Manou ook met plezier een avondmaaltijd voor je bereiden.

Onze naam

De naam bloom-inn is een knipoog naar het Engelse ‘blooming’: tot bloei komen in onze accommodatie (‘inn’). Hier is de rust, ruimte en energie om lekker tot jezelf te komen en (de mooiste versie van) jezelf te zijn. Dat wensen wij onze gasten toe: dat je heerlijk kunt opladen en stralen. Dat gunnen wij onszelf, door te doen waar onze passie ligt: in gastvrijheid, echte aandacht, en heerlijk koken en bakken.
Onze droom is om dit op termijn ook voor mensen met een (verstandelijke) beperking te kunnen betekenen: een fijne plek bieden voor (vrijwilligers)werk waar ieder zichzelf mag zijn, kan ontdekken, groeien en bloeien.

En daarnaast… is Manou ook gewoon gek op bloemen!